OSMANİYE ECZACI ODASI TEB'DEN ECZACI YERLEŞTİRME SİSTEMİ (EYS) DUYURUSU

Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Duyurusu

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 15.05.2018 tarihinde (bugün) yayımlanan duyuruda;

6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda nüfus kriterine tabi olan eczacılara ait başvuruların https://eys.titck.gov.tr/ adresinden erişilebilecek olan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden 15.05.2018-13.06.2018 tarihleri arasında alınacağı ve eczacı yerleştirme işlemi yapılacağı bildirilmiş ve duyuru ekinde eczane açılabilecek ilçe listesi ve açılabilecek eczane sayısını gösterir liste yayımlanmıştır.

Başvuru sahiplerinin https://eys.titck.gov.tr/ adresi üzerinden belgelerini eksiksiz olarak eklemelerinin ardından, EYS’ye eklenen belgelerin asılları ile birlikte 13/06/2018 günü mesai bitimine kadar İl veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine giderek başvurularını onaylatmaları gerektiği, başvuru sahipleri tarafından gerektiğinde destek almak için [email protected] e-posta adresine ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Ek liste için tıklayınız