2023 YILI CEZAEVİ SÖZLEŞME YENİLEME İŞLEMLERİ HK.

Değerli Meslektaşlarımız;

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri ( 1 NOLU T TİPİ – 2 NOLU T TİPİ VE  TOPRAKKALE AÇIK CEZAEVİ) için sözleşme yenileme işlemleri başlamış olup; RANDEVU SİSTEMİ ile sözleşmeleri odamızdan temin edilebilir.

Odamız tarafından Kuruma teslim edilebilmesi için tüm Cezaevleri ile ayrı ayrı sözleşme yapılıp, Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Sözleşmeler toplu olarak Odamız tarafından kurumlara teslim edilecektir.

Sözleşme adet fiyatı 100 TL’dir.

* Sözleşmesini Odamızda dolduracak olan meslektaşlarımızın kaşe ve diploma numarası ile birlikte gelmeleri önemle rica olunur.

Sözleşme yenileyecek meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-  Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi

2- 2021 YILINA AİT Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan onaylı form  (Eczane Bilgi Formu EK-4)

3-  Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

4- Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi (odamızdan  verilecektir)

5- Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilecektir.)

İlk kez sözleşme imzalayacak meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-   Kimlik Fotokopisi ( T.C numarası ile birlikte)

2-   Ruhsat Fotokopisi

3-   İmza Sirkülerinin noter onaylı örneği

4-   Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

5-   2021 YILINA AİT Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan onaylı form  (Eczane Bilgi Formu – EK -4) (yeni açılan eczaneler hariçtir)

6-Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi(odamızdan  verilecektir)

7-   Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilebilir.) (Odamızdan temin edilecektir.)

Bilgilerinize sunarız.

Ek dosya için tıklayınız...

06 Ekim 2023 - Okunma Sayısı : 400