YENİ REÇETE ONAY SİSTEMİ HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Odamız tarafından gerçekleştirilen Elektronik Reçete onay sisteminde yeni  versiyona geçilmiştir. Onay işlemleri için odamızın web sitesinden “REÇETE ONAY  PORTALI” na kullanıcı girişi yapılacaktır.

****Kullanıcı adınız  Oda sicil numaranız, şifreniz ise TC Kimlik numaranızın ilk 5 hanesidir.

****Oda sicil numarası ve şifresini hatırlamayan meslektaşlarımızın odamızla irtibata geçmelerini rica ederiz.

**** Reçeteler Farmainbox tan dönem sonlandırma yapılacaktır. Tüm reçete tiplerine ait icmal listeleri YENİ REÇETE ONAY SİSTEMİ nden çıktı alarak SGK ya gönderilecektir. Farmainboxdan icmal listesi alınmayacaktır.

**** Cezaevi faturaları da bu sistemden otomatik olarak onaylanacak olup, onaylı belge fatura eki olarak kuruma gönderilecektir.

ONLINE REÇETE BİLDİRİM SİSTEMİ ile ilgili işlem basamakları ekteki dosyadadır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Ek dosya için tıklayınız...

23 Haziran 2023 - Okunma Sayısı : 1384